Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng Surabaya recept
Dendeng Surabaya recept

Dendeng Surabaya


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de runderlappen in met: zout, peper, nootmuskaat en kruidnagel. Fruit in olie de uien, de knoflook en de trassi en voeg vervolgens het vlees toe. Bak de lappen goed gaar en stoof ze dan in 1 kopje water en de azijn in ongeveer 1 uur.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendeng surabaya recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven