Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng Blado recept
Dendeng Blado recept

Dendeng Blado


Ingrediënten


11

Bereidingswijze


Doe het vlees in een kom en voeg de sojasaus, knoflookpoeder, ketoembar en ketjap toe. Meng het goed. Bak het vlees in de pan gaar en schep eruit.
Let op dat het niet te droog wordt.
Fruit de knoflook, laos en gember totdat de knoflook lichtbruin is en voeg dan de uien toe.
Bak de uien lichtbruin en voeg dan het vlees, de trassi, asemwater, ketjap, sojasaus, suiker en water toe.
Voeg de lomboks toe. Doe er wat extra water bij als het geheel te droog is.
Laat het geheel een paar minuten sudderen.
Serveer met gebakken uitjes als garnering

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendeng blado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven