Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Babi Kering recept
Daging Babi Kering recept

Daging Babi Kering


Ingrediënten


Bereidingswijze


Speklappen in ruim gezouten water gedurende 1/2 uur op laag vuur koken. Afgieten en af laten koelen. Vet verwijderen en vlees in reepjes rafelen. Fruit sambal en trassi enkele seconden op hoog vuur, doe het vlees, nootmuskaat en citroensap erbij en roerbak het vlees totdat het nagenoeg drooggebakken is. Garneer met bosui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging babi kering recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven