Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cubaanse kalfsschotel recept
Cubaanse kalfsschotel recept

Cubaanse kalfsschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees goed afspoelen droogdeppen. In reepjes snijden. In koekenpan vlees 8 - 10 minuten aanbraden in de olie. Uien snipperen en samen met peper en zout en knoflook toevoegen. Alles met bloem bestuiven en dan al roerende de vleesbouillon en de tomaten erbij doen. Pan sluiten en 10 minuten zachtjes laten stoven. Op smaak brengen met met wat kerrie poeder. De bananen in stukjes snijden, besprenkelen met citroensap en met de kerriepoeder. Even om en om bakken in een koekenpan.

Allergenen Informatie

Voor dit cubaanse kalfsschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven