Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cordon bleu met rösti recept
Cordon bleu met rösti recept

Cordon bleu met rösti


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden.
Dep voor de cordon bleu het vlees droog en snijd in de medaillons een flinke inkeping.
Snijd de kaas in 8 stukken, doe in elke inkeping een stuk kaas en een plak ham. Steek vast met de cocktailprikkers en bestrooi met zout en peper.
Verhit 2 eetlepels olie in een pan met anti-aanbaklaag en bak de cordon bleus ca. 2 minuten per zijde op hoog vuur. Leg het vlees op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ca. 20 minuten in de oven.
Schil voor de rösti de aardappels, was ze en rasp ze fijn.
Meng de aardappel met het ei en de melk.
Verhit 2 eetlepels olie in een pan met anti aanbaklaag (28 cm doorsnede). Verdeel het aardappelmengsel in de pan en strijk het glad.
Bak op middelhoog vuur in 7 minuten goudbruin.
Draai de rösti met behulp van een deksel om en bak ca. 6 minuten verder. Verdeel de rösti in 8 stukken en dien op met de cordon bleu

Serveersuggesties

Lekker met bladsla en tomaten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cordon bleu met rösti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven