Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Choesels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de ui met de mootjes ossenstaart in hete boter. Voeg kruidentuiltje, kruidnagel, peper, zout en nootmuskaat toe. Overgiet met het bier. Laat 2 uur sudderen, Voeg dan het kleingesneden schapenvlees toe. Laat 20 minuten stoven. Voeg kleingesnden alvleesklieren, kalfsvlees en bijna gare schapenpoten, schoongemaakte rundernier en zwezerik toe. Laat alles mooi gaar stoven. Maak ondertussen gehaktballetjes. Voeg 15 minuten voor het einde de champignons en gehaktballetjes toe. Roer de Madeira erdoor en serveer. Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit choesels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven