Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinese gehaktballetjes recept
Chinese gehaktballetjes recept

Chinese gehaktballetjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Fruit ui, knoflook en gember.
Laat gehakt met water en eiwit gedurende 1 minuut zachtjes draaien in een blender. Het moet luchtig blijven.
Doe er de waterkastanjes, sojasaus, sherry 5-kruidenpoeder en suiker bij alsook zout, prei en peper en laat het geheel nog 30 seconden draaien.
Draai van het mengsel pingpongballen grote balletjes, bestuif ze met aardappelmeel en bak ze langzaam rondom bruin in de olie.
Eet ze als snack,of serveer ze in tomatensaus bij bijvoorbeeld spaghetti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinese gehaktballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Chinese gehaktballetjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Bij de ingrediŽnten staan geen Ui of Gember, terwijl die gefruit moeten worden met knoflook, maar bij de bereiding zijn die drie totaal verdwenen? Als je een recept schrijft schrijf het dan wel compl... Lees reactie
    Beertyje gaf dit recept op 13 december 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven