Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinees varkensvlees met verse gember en champignons recept
Chinees varkensvlees met verse gember en champignons recept

Chinees varkensvlees met verse gember en champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de varkensfricandeau in dunne kleine plakjes. Fruit de ui in de zonnebloemolie en de champignons en voeg de andere ingredienten toe. Snijd het vlees in dunne kleine plakjes en voeg dit aan het geheel toe. Op een hoogvuur roerbakken tot het geheel gaar is. Gerecht kan men serveren bij rijst, mihoen, etc.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit chinees varkensvlees met verse gember en champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven