Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chinees varkensvlees met aubergine recept
Chinees varkensvlees met aubergine recept

Chinees varkensvlees met aubergine


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rijst volgens aanwijzing op verpakking koken. Vlees 10 minuten in mengsel van 2 eetlepels sojasaus, vijfkruidenpoeder, 1 teentje knoflook en peper naar smaak marineren. In braadpan 2 eetlepels roerbakolie verhitten. Ui goudbruin bakken. Laatste 2 minuten rest van knoflook toevoegen en meebakken. Uimengsel met schuimspaan uit pan nemen. Vlees in zeef laten uitlekken en marinade bewaren. In bakvet van ui vleesblokjes bruinbakken. Met schuimspaan vlees uit pan scheppen. In braadpan rest van roerbakolie verhitten en aubergine op hoog vuur al omscheppend bakken. Vlees en ui door aubergine scheppen. Marinade, rest van sojasaus en eventueel 2 eetlepels water toevoegen en geheel 5 minuten afgedekt laten stoven. Op smaak brengen met peper en eventueel 1 theelepel suiker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chinees varkensvlees met aubergine recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven