Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chili Con Carne recept
Chili Con Carne recept

Chili Con Carne


Ingrediënten


Bereidingswijze


De gedroogde bonen 1 nacht laten weken, afgieten en spoelen. Kook de bonen met laurier, kruidnagels een bouillonblokje en look. Stoof de ui , de americain of het gehakt toevoegen en losroeren. De parika’s toevoegen en even laten stoven. De gepelde tomaten toevoegen. Kruiden met paprikapoeder, cayennepeper, oregano, peper en zout. De bonen afgieten, laurier en kruidnagel verwijderen en onder het vlees roeren. Samen nog even laten pruttelen. Opdienen met rijst. Smakelijk !

Allergenen Informatie

Voor dit chili con carne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven