Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Casselerrib met zuurkoolsaus recept
Casselerrib met zuurkoolsaus recept

Casselerrib met zuurkoolsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


pel de ui wen sniojd hem in ringen. Verhit de boter in een koekepan en fruit de uiringen zachtjes bruin, leg de plakken casselerrib op de ui en schenk de wijn erbij. laat het vlees (afgedekt) zachtjes in 30 minuten gaar worden, Maak intussen de saus: Pel en snipper de ui. Laat de zuurkool uitlekken en snipper hem heel fijn. Verhit de boter in een steelpan en fruit de uisnippers zachtjes bruin, roer de bloem en de boiullonpoeder erdoor en verhit het uimengsel nog 1 minuut. Schenk al roerende scheutje voor scheutje de yoghurt en de slagroom erbij en laat de saus, nog steeds roerend, binden. Roer de zuurkool en de peperkorrels door de saus en laat hem zachtjes ca. 10 minuten pruttelen, roer af en toe. Breng de saus op smaak met zout. Leg de casselerrib op een schaal en schep de uiringen erover. Geef de saus apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit casselerrib met zuurkoolsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven