Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
    Dep de droog en leg hem in een braadslede.
    Pel de , snijd ze in parten en verdeel ze rondom het vlees, voeg 250 ml water toe.
  2. Bak het geheel ca. 1 uur in de oven.
    Maak de schoon en verdeel hem in roosjes.
  3. Was de tomaten.
    Was het basilicum en de , schud ze droog en pluk de blaadjes van de takjes.
  4. Houd enkele basilicumblaadjes om te garneren apart.
  5. Hak de overige kruiden fijn.
    Kook de in 500 ml water met wat in ca. 10 minuten gaar.
    Leg de tomaten in ca. 10 minuten voor het einde van de oventijd in de braadslede, giet de af, vang het kookvocht op en leg de in de braadslede.
    Verhit de in een pan.
  6. Voeg de toe en bak hem mee.
    Roer de en het kookvocht van de erdoorheen.
  7. Breng alroerend aan de kook en kook ca. 5 minuten op laag vuur.
    Neem het vlees uit de braadslede en snijd het in dunne plakken.
  8. Dien op met de groenten en garneer met de overige basilicum.
    Roer de fijngehakte kruiden door de saus.
  9. Breng op smaak met een beetje braadvocht en en .
    Serveer het vlees met de groenten op met de saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Casselerrib met kruidensaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Erg lekker recept! Heb het zojuist gemaakt. Per toeval had ik een casselerrib in huis en wist niet wat ik er mee moest gezien ik niet van zuurkool houd. Mijn tip, ik ben een echte knoflookgek en kon h... Lees reactie
Maudi 8 december 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
89 kcal
4%534 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Casselerrib met kruidensaus