Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Casselerrib met bosuitjes recept
Casselerrib met bosuitjes recept

Casselerrib met bosuitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bosui in ringen snijden.
Boter in pan smelten.
Er door roeren:
peper
honing
citroensap
deel van de bosui toevoegen 2 minuten bakken.
Casselerrib inwrijven met gemberpoeder.
In pan 4 minuten zachtjes bakken.
Halverwege keren.
Casselerrib op schaal leggen.
Rest van de bosui erover strooien.
Aan bakvet sinaasappelsap toevoegen en 1/2 deciliter heet water.
Aan de kook brengen en over de casselerrib schenken.

Serveersuggesties

Lekker met prei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit casselerrib met bosuitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven