Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Braadworst in witte wijn recept
Braadworst in witte wijn recept

Braadworst in witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui in ringen snijden. Appels schillen en in plakken snijden. Met vork braadworst hier en daar inprikken. Boter verhitten. Appelschijven aan beide kanten bruin bakken. Uit de pan nemen. Braadworst in 5 min. rondom bruinbakken. Ui toevoegen en 3 min. meebakken. Toevoegen 1 deciliter water, wijn, bouillontablet. Aan de kook brengen. Op smaak brengen met peper en majoraan. Deksel op de pan en 8 min. laten sudderen. Appel toevoegen en even mee verwarmen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit braadworst in witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven