Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bonte gehaktballen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week het broodje in water, knijp het goed uit en pluk het in kleine stukjes. Pel de ui en snipper hem fijn. Kneed dit door het gehakt met een ei, breng op smaak met zout en peper en halveer het gehaktmengsel.
Was de bleekselderij, de lente-ui en de paprika. Snijd de bleekselderij en de lente-ui fijn en voeg deze aan de ene helft van het gehakt toe.
Laat de maiskorrels goed uitlekken, snijd de paprika fijn en meng dit met paprikapoeder door de andere heft van het gehakt.
Snijd de kaas in blokjes. Vorm in totaal 8 gehaktballen en druk enkele kaasblokjes in het midden.
Verhit de olie en bak de ballen rondom aan. Temper het vuur en laat ze gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonte gehaktballen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven