Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonenschotel met filet en paddestoelen recept
Bonenschotel met filet en paddestoelen recept

Bonenschotel met filet en paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bonen schoon en was ze, Maak de paddestoelen schoon. Was de tijm en hak ze grof. Pel en snipper de ui. Verhit 1 eetlepel boter in een pan. Bak de helft van de ui glazig. Voeg de bonen, een beetje zout en ca. 125 milliliter water toe, breng aan de kook en laat de deksel op de pan. Verhit de olie in een grote en laat pan 15 minuten garen. Dep het vlees droog en verdeel de filets en de varkensfilets in 8 medaillons. Verhit de olie in een grote pan en laat de medaillons in ca. 3 minuten aan beide kanten bakken. Zet warm weg. Bak de paddestoelen 3.5 minuten aan in het hete braadvet en bak de rest van de uien kort mee. Klop de sausmix door ruim 125 milliliter water en breng de saus aan de kook. Voeg slagroom en de tijm toe en breng opnieuw aan de kook. Klop er 75 gram boter Breng op smaak met zout en peper. Strooi wat zout en peper over de paddestoelen, serveer er eventueel gebakken aardappelen bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bonenschotel met filet en paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven