Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bonen onder jus recept
Bonen onder jus recept

Bonen onder jus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sukadelappen in stukjes van ca 2 cm en braad dit lekker aan in een pan met het laurierblaadje erin en de in stukjes gesneden uit. Maak een pakje jus aan zoals op de verpakking en voeg deze toe aan het vlees. Voeg dan nog wat bouillonpoeder toe. Laat het nu sudderen tot het vlees van de vork afvalt. Dan de boontjes aan het vlees en de jus toevoegen en samen nog een half uurtje laten sudderen op een klein pitje. Let wel op dat alles onder de jus staat!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bonen onder jus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven