Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf Stroganoff recept
Boeuf Stroganoff recept

Boeuf Stroganoff


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak de helft van de biefstukreepjes op hoog vuur. Schep de reepjes met een schuimspaan uit de pan in een schaal. Doe dit ook bij de andere helft. Zet het vuur laag en fruit de ui en de knoflook in het vet van de biefstuk. Doe hier de paprika bij. Voeg champignons toe en roerbak ze op middelhoog vuur. Roer de tomatenpuree en 4 eetlepels water erdoorheen en laat dit even warm worden. Roer de creme fraîche en eventueel de wodka erdoorheen en breng alles aan de kook totdat de saus dikker wordt. Saus op smaak brengen met peper en uiteindelijk het vlees terugscheppen in de pan. Laat dit in 2 minuten warm worden. Serveer het gerecht met de dille eroverheen gestrooid.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boeuf stroganoff recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven