Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf Provencal recept
Boeuf Provencal recept

Boeuf Provencal


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Het vlees in blokjes snijden. De ui fijn hakken. De olie heet laten worden en het vlees goed bruin bakken. De uien erbij doen. Dan de wijn toevoegen, het water en het kruiden boeket. Deksel op de pan en op een laag vuur (of in de oven) 2,5 uur laten stoven. De tomaten in heet water dompelen (kop en kont in kerven) en dan ontvellen. In vieren snijden. De olijven ontpitten en in plakjes snijden. Het in blokjes gesneden spek uitbakken. Haal het vlees uit de pan. In het achtergebleven vet de tomaten, olijven en spek toevoegen. Dan het vlees er weer bij. Alles nog 30 minuten laten pruttel en afmaken met paprikapoeder en tobasco.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit boeuf provencal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven