Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boeuf Bourguignon recept
Boeuf Bourguignon recept

Boeuf Bourguignon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de runderlappen in stukjes. Hak de sjalotjes klein. Verhit de boter in de braadpan en fruit de sjalotjes bruin. Neem de sjalotjes uit de pan en voeg de extra boter toe. Bak het vlees rondom bruin en bestrooi het met zout. Voeg al roerend de bloem toe en laat het even garen. Voeg de sjalotjes toe met laurierblad, peterselie en pers de knoflook er boven uit. Voeg al roerend de bouillon met wijn toe. Breng het geheel aan de kook en laat het op laag vuur afgedekt 4 uur sudderen op laag vuur. Snijd de champignons in vieren. Verhit het klontje boter in een koekenpan en bak de champignons in 5 minuten gaar. Voeg de champignons toe aan het vleesmengsel en laat het geheel nog 20 minuten stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boeuf bourguignon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven