Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bistecca al vino rosso recept
Bistecca al vino rosso recept

Bistecca al vino rosso


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingredienten voor de marinade in een schaaltje (waar ook de entrecotes in passen) en roer dit goed door elkaar. 'Pers' vooral de kruiden wat uit. Laat dit mengsel 2 uur trekken. Doe daarna de entrecotes erin en laat dit 10 minuten marineren (of zo lang mogelijk is). Grill daarna de entrecotes in korte tijd klaar.

Serveersuggesties

Deze marinade is eigenlijk lekker bij alle soorten rundvlees en smaakt ook lekker bij hertenbiefstuk, wild zwijn en struisvogelbiefstuk. Maar zorg in ieder geval voor goed vlees en goede wijn.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bistecca al vino rosso recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven