Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietstuk met gekleurde paprika recept
Bietstuk met gekleurde paprika recept

Bietstuk met gekleurde paprika


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon, snijd ze in partjes en kook ze in water met zout 10 minuten. Snijd de knoflook in dunne plakjes. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Bekleed een braadslede met bakpapier. Leg de paprika's op het bakpapier en rooster ze in het midden van de oven 20 tot ze zwarte blaren vertonen. Meng de aardappelpartjes met de knoflook, de helft van de olijfolie, oregano en zout en leg ze in de braadslede bij de paprika's. Neem de paprika's uit de oven en doe ze 10 minuten in een plastic zak. Rooster de aardappelpartjes in 15 minuten bruin en gaar. Schep het nog een keer om. Trek de velletjes van de paprika's, verwijder de zaadjes en snijd ze in reepjes. Wrijf de biefstukken in met de resterende olijfolie en bestrooi ze met zout. Verhit een grillpan en rooster de biefstukken in 5 minuten aan beide kanten bruin en rosť. Schep de paprikarepen met basilicum en zout door elkaar. Leg op 2 borden ieder een biefstuk en verdeel de paprikarepen erover. Bedruppel het gerecht met de azijn. Schep de aardappelpartjes naast de biefstuk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bietstuk met gekleurde paprika recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven