Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstukreepjes met peultjes in madeirasaus recept
Biefstukreepjes met peultjes in madeirasaus recept

Biefstukreepjes met peultjes in madeirasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in smalle reepjes. Pel de tomaten (kruis het velletje in en houd ze ca. 30 seconden in kokend water en spoel ze koud af) en snijd het vruchtvlees in reepjes. Snipper de sjalotjes. Blancheer de peultjes ca. 3 minuten in kokend water met zout, giet ze af en koel ze af onder koud stromend water. Verhit de boter in de wok, laat hem uitbruisen en voeg de olie toe. Roerbak als de olie heet genoeg is de sjalotsnippers ca. 2 minuten. Voeg de biefreepjes toe en roerbak deze in 2 minuten rosť. Blus af met de madeira en roer vervolgens de tomatenpuree, de bouillon, de paprikapoeder, de tomaat en de peultjes erdoor. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel ca. 2 minuten pruttelen. Serveer het gerecht in een warme schaal en bestrooi met peterselie lekker met aardappelpuree.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstukreepjes met peultjes in madeirasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven