Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk uit Boulogne recept
Biefstuk uit Boulogne recept

Biefstuk uit Boulogne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was wat peterselie en hak die fijn. Schil de sjalotjes en hak ze fijn. Vermeng peterselie en sjalotjes met het gehakt. Verdeel dit in 4 gelijke porties. Strijk elke portie op een biefstuk. Rol de biefstukken op en bind ze met een touwtje dicht. Smelt de boter in een pan en sauteer hierin de opgerolde biefstukken gedurende 10 minuten. Voeg de bouillon en de rode wijn toe en een lepel tomatenpuree. Doe het deksel op de pan en laat 1 uur en 30 minuten zachtjes stoven. Leg ze dan op een voorverwarmde schotel en haal de touwtjes weg. Laat de saus even wat afkoelen en geef er dan de eidooier bij. Roer deze erdoor en schenk de saus over het vlees, eventueel allesbinder toevoegen.

Serveersuggesties

De biefstukken plat slaan Dit kan prima met vershoudfolie om de biefstuk te vouwen en plat slaan met bijvoorbeeld de zijkant van een mes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk uit boulogne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven