Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk stroganoff met creme fraiche recept
Biefstuk stroganoff met creme fraiche recept

Biefstuk stroganoff met creme fraiche


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de ui en knoflook fijn. Snijd de champignons in vieren. Snijd de bieflappen in repen en bestrooi ze met zout en paprikapoeder. Verhit 2 eetlepels boter in de koekenpan en fruit de ui met knoflook 5 minuten op laag vuur. Neem het mengsel uit de pan en bak de champignons op hoog vuur 5 minuten. Neem ze uit de pan. Verhit 1 eetlepel boter in de pan en bak de biefreepjes al omscheppend 3 minuten. Voeg de champignons, uimengsel en creme fraiche toe en warm het even door. Bestrooi het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk stroganoff met creme fraiche recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven