Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk speciaal recept
Biefstuk speciaal recept

Biefstuk speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Laat de biefstuk op kamertemperatuur komen. Maak de spruitjes schoon. Kook ze in water met wat zout in 5 tot 10 minuten beetgaar (de juiste kooktijd is afhankelijk van het formaat. De spruitjes mogen niet te gaar worden). Giet ze af en laat ze uitlekken. Snipper intussen de ui. Ontvel de tomaat desgewenst en snijd het vruchtvlees in blokjes. Bereiden: Verhit de boter op hoog vuur in een koekenpan en bak de biefstuk tot de gewenste graad van gaarheid. Bestrooi met wat zout en peper en laat afgedekt op een bord een paar minuten rusten. Laat de ui in de braadboter glazig fruiten. Laat de spruitjes kort meebakken. Voeg de sojasaus, de kerrie of de sambal, de azijn en de suiker toe en breng verder op smaak met wat zout en peper. Schep er als laatste de blokjes tomaat en het uitgelopen vocht van de biefstuk door.

Serveersuggesties

Eet er gekookte aardappelen of aardappelpuree, pasta of rijst bij, maar nodig is dat niet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven