Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk op z'n Portugees recept
Biefstuk op z'n Portugees recept

Biefstuk op z'n Portugees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Uien snipperen. De vleestomaten in stukjes snijden en de bananen in plakjes. De pinda's fijn hakken. De biefstukken kort in boter bakken. De biefstuk uit de pan nemen en ze warm houden onder aluminiumfolie. De ui in de boter smoren, dan de tomaten toevoegen, goed roeren en daarna de banaan toevoegen. Als laatste de pinda's toevoegen. Dan nog 2 minuten laten smoren en over de biefstuk verdelen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk op z'n portugees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven