Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met warme cognacsaus recept
Biefstuk met warme cognacsaus recept

Biefstuk met warme cognacsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit 1 eetlepel boter in een kleine koekenpan. Schil en snipper de sjalotjes en bak ze glazig. Voeg de rietsuiker toe en laat het licht karameliseren. Schenk de bouillon en de cognac erbij en laat dit alles tot de helft inkoken. Bak de biefstukken in de 40 gram boter 3 minuten beide kanten bruin. Haal ze uit de pan, bestrooi ze met zout en houd ze warm onder alu-folie. Schenk het ingekookte vocht bij de bakboter en roer alle aanbaksel los. Maak een papje van 2 theelepels boter en de bloem en voeg dit langzaam en al roerende toe. Leg op 4 borden elk een biefstukje en schenk er een beetje saus over. Geef de rest apart erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met warme cognacsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven