Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met rode wijnsaus recept
Biefstuk met rode wijnsaus recept

Biefstuk met rode wijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de biefstukjes op kamertemperatuur komen en bestrooi ze met zout. Pel en snipper de sjalotjes. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze in stukjes. Verhit de olie in een sauspan en fruit de sjalotjes op laag vuur 5 minuten. Voeg de knoflook toe en fruit het 2 minuten mee. Voeg de tomatenstukjes met bloem toe en bak het geheel al roerend 2 minuten. Blus de saus af met de bouillon en wijn. Breng het geheel aan de kook en laat de saus 5 minuten zachtjes al roerend koken. Breng de saus op smaak met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes in 2 minuten per kant rosť. Verdeel de biefstukjes over 4 borden en schenk de saus erover. Garneer het gerecht met basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met rode wijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven