Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met rode wijn-champignonsaus recept
Biefstuk met rode wijn-champignonsaus recept

Biefstuk met rode wijn-champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 170 graden C. Pel en snipper de sjalotjes. Snijd de champignons in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de biefstukjes bruin en gaar. Leg de biefstukjes in een ovenschaal en laat ze in het midden van de oven in 8 minuten garen. Bak in het achter gebleven bakvet de sjalotjes glazig. Blus het af met de rode wijn en bouillon. Laat het op hoog vuur iets inkoken. Verhit intussen de boter en bak de champignons bruin en gaar. Voeg de champignons toe aan de saus en warm het even goed door. Leg op 4 borden een biefstukje en schep de saus erover. Bestrooi het gerecht met de kaas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met rode wijn-champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven