Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met gefrituurde aardappelschijfjes recept
Biefstuk met gefrituurde aardappelschijfjes recept

Biefstuk met gefrituurde aardappelschijfjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de biefstukken op kamertemperatuur komen, bestrijk ze met olijfolie en bestrooi ze met zout. Snijd de aardappelen in zeer dunne schijfjes en dep ze droog. Verhit de grillpan en bak de biefstukken aan beide kanten in 3 minuten medium. Verhit intussen de frituurpan op 180 graden en frituur de aardappelschijfjes in 3 minuten bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met zout.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met gefrituurde aardappelschijfjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven