Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met gebakken cherrytomaatjes recept
Biefstuk met gebakken cherrytomaatjes recept

Biefstuk met gebakken cherrytomaatjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de tomaatjes. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Leg de biefstukken apart op een groot stuk aluminiumfolie. Wrijf de biefstukken in met zout, majoraan en paprikapoeder. Verdeel de tomaatjes erom heen. Schenk een beetje olijfolie over het vlees en vouw de folie goed dicht. Leg de pakketjes in een ovenschaal en laat ze 10 minuten in het midden van de oven bakken. Vouw de pakketjes open en laat de biefstukken in 6 minuten bruin bakken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk met gebakken cherrytomaatjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven