Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met biersaus recept
Biefstuk met biersaus recept

Biefstuk met biersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen. Pel en snipper de knoflook. Maak de bleekselderij schoon en hak hem fijn. Meng de tijm, oregano, paprikapoeder en het verkruimelde pepertje door elkaar. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook ca. 2 minuten, tot ze zacht maar niet bruin zijn. Voeg de bleekselderij toe en fruit nog ca. 2 minuten. Voeg de tomatenblokjes, de helft van het kruidenmengsel, de pils en de basterdsuiker toe en laat de saus in ca. 15 minuten zachtjes inkoken. Breng de saus op smaak met zout en peper. Wrijf intussen de biefstukken in met de rest van het kruidenmengsel. Verhit 2 eetlepels olijfolie met een klontje boter in een andere koekenpan en bak de biefstukken in ca. 2 minuten per kant goudbruin. Schenk de saus erover en laat samen ca. 4 minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met biersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven