Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk Bordeaux recept
Biefstuk Bordeaux recept

Biefstuk Bordeaux


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil en hak het sjalotje en de ui. Was de peterselie en hak die fijn. Was de tomaten en snijd ze doormidden. Haal de pitten eruit. Smelt 40 gram boter en bak hierin de tomaten met de velkant naar beneden. Draai ze om en bak ze nog 10 minuten. Voeg er na vijf minuten de ui bij. Smelt de rest van de boter in een andere pan. Bak hierin de biefstuk aan beide kanten mooi bruin in . Drie minuten voor het einde van de baktijd het sjalotje en de rode wijn toevoegen. Strooi er zout en peper over. Strooi zout en peper over de tomaten en leg deze op een voorverwarmde schaal. Strooi er peterselie over. Leg het vlees op een tweede voorverwarmde schaal. Roer even goed door de saus en giet dit over het vlees. Serveer met aardappelpuree en sperzieboontjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk bordeaux recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven