Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter recept
Bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter recept

Bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook voor de aardappelkoekjes de aardappels gaar. Giet ze goed af en pureer ze met de melk en boter. Meng de lente ui erdoor en breng op smaak. Zorg dat de puree niet te nat is. Roer er eventueel een beetje bloem door. Verdeel de puree in vieren en vorm hiervan 4 koekjes. Bestrooi ze licht met bloem en bak ze in hete boter aan beide kanten totdat ze goudbruin zijn. Houd ze warm. Kruid de biefstuk met zout, zwarte peper en olijfolie. Verhit een pan en bak de lapjes naar smaak. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Voeg de bouillon, whiskey en boter toe aan de vleessappen in de pan met zout en peper naar smaak. Prak de ingrediŽnten voor de kruidenboter goed door elkaar. Leg op elk bord een aardappelkoekje met de biefstuk er bovenop. Schep daar wat kruidenboter op en sprenkel de whiskeyjus rondom op het bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bieflapjes met aardappelkoekjes en kruidenboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven