Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bengaalse lappen recept
Bengaalse lappen recept

Bengaalse lappen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lomboks in ringen. De kruiden met het vlees mengen en laten marineren. Het vlees in de hete olie bakken. Santen, trassi, ketjap en djeruk purut toevoegen en alles 1,5 uur laten sudderen met het deksel op de pan. Zonodig iets water toevoegen.

Allergenen Informatie

Voor dit bengaalse lappen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven