Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beenham met ananas en rozemarijnsaus recept
Beenham met ananas en rozemarijnsaus recept

Beenham met ananas en rozemarijnsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 160 graden C. Haal de beenham uit de verpakking. Verhit de boter in een pan en bak hierin de beenham rondom bruin. Leg de ham dan in een braadslede, dek deze af met aluminiumfolie en zet het vlees 35 minuten in het midden van de oven. Roer de rozemarijn, de wijn en de kookroom door het bakvet in de pan en laat dit tot sausdikte inkoken. Breng de saus op smaak met peper en zout. Prik 10 minuten voor het einde van de oventijd de ananasschijven met houten prikkers op de beenham. Leg de beenham op een schaal, giet er een beetje van de saus over en geef de rest van de saus er apart bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit beenham met ananas en rozemarijnsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven