Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Beenham Ketjap Oven recept
Beenham Ketjap Oven recept

Beenham Ketjap Oven


Ingrediënten


67

Bereidingswijze


Marinade:
Masseer de geperste knoflook goed over de gehele beenham. Vervolgens bestrooi geleidelijk de sereh over de ham en masseer je dit eveneens in.
Leg de ham in een schaal en giet het mengsel van ketjap, honing en sambal er overheen. Laat de ham gedurende 1 tot 4 uur in de marinade liggen.

Oven:
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vervolgens op 175 graden 60 min. gaar laten worden.
( 10 minuten per 100 gram)
Schep om de 10 minuten de marinade over de beenham.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit beenham ketjap oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Beenham Ketjap Oven heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • @kookheldin Na het marineren van de beenham. Het is ook eens de moeite waard om de beenham op een lage temperatuur in de oven te garen. Een beenhammetje eerst kort aangebraden in de boter of olie... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 13 februari 2016 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven