Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Moinkballs recept
BBQ Moinkballs recept

BBQ Moinkballs


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de ingrediŽnten van de balletjes goed door elkaar en draai er balletjes van die iets kleiner zijn dan een golfbal (ik had ruim 30 balletjes).

Bestrooi de balletjes met barbecue rub (naar keuze).
Wikkel een half plakje ontbijtspek om de balletjes en zet dit vast met een cocktailprikkertje. Zet je MOINK Balls in de koelkast.
Steek je BBQ aan en laat hem op temperatuur komen, tussen de 225 F en 250 F (107 C a 121 C). Zorg ervoor dat je twee gedeeltes maakt in je barbecue. Een directe en indirecte gedeelte (linkerkant geen kolen, rechterkant wel). Ik heb voor de MOINK Balls Hickory rookhout gebruikt, maar appel-, of kersenhout is ook erg lekker! Strooi het hout over de kolen heen.
Barbecue de MOINK Balls anderhalf uur en bestrijk ze met barbecuesaus. Laat ze nog een half uur in de BBQ en ze zijn klaar!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit bbq moinkballs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven