Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Balletjes in tomatensaus recept
Balletjes in tomatensaus recept

Balletjes in tomatensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien en bak ze in een beetje olijfolie. Voeg er het blik gepelde tomaten aan toe en maak ze fijn met een vork. Voeg 25 cl water toe, het bouillonblokje en de fijngesneden look. Snijd de champignons in schijfjes, bak ze lichtjes in olijfolie en kruid ze met peper en zout. Voeg toe aan de tomatensaus. Bereidt het gehakt met het broodkruim van 2 sneden brood en 2 eierdooiers. Kruiden met peper en zout en goed mengen. Rol balletjes ter grootte van een ping pong bal. Drop de balletjes rechtstreeks in de tomatensaus en laat alles een 20 minuten zachtjes koken. Proeven en op smaak brengen met peper, zout en paprika. Saus binden met maiszetmeel. Smaakt de saus te fel door, voeg dan nog een beetje water toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit balletjes in tomatensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven