Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Tjau Pudak recept
Babi Tjau Pudak recept

Babi Tjau Pudak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit in wat olie ui, knoflook en djahe lichtbruin. Doe het vlees erbij en kruid het af met peper en zout. Als het vlees rondom bruin en zowat gaar is, doe er dan de ketjap, het water en de mie bij. Op klein vuur door laten koken totdat het geheel gebonden en gaar is. Gebruik niet teveel water, maar giet het er liever in twee delen bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi tjau pudak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven