Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Panggang recept
Babi Panggang recept

Babi Panggang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een marinade van ketjap en sherry. Wrijf het vlees in met knoflook en vijfkruidenpoeder. Leg het vlees in een schaal en overgiet het met de marinade. Laat 24 uur marineren. Plaats het vlees op een rooster onder de grill en rooster het in 45 minuten gaar en bruin. Keer het vlees halverwege de roostertijd. Snijd het vlees in repen, leg het op een serveerschaal en geef er babi panggangsaus bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi panggang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi Panggang heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Dit is geen babi pangang, maar lijkt meer op een soort babi ketjap
    Rondat gaf dit recept op 15 februari 2011 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven