Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi pangang met sperziebonen recept
Babi pangang met sperziebonen recept

Babi pangang met sperziebonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de hamlappen in reepjes. Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukjes. Pel en snipper het sjalotje. Meng de mix met de olie en schep het vlees erdoor. Laat het vlees 15 minuten marineren. Kook de sperziebonen in water met zout beetgaar en giet ze af. Meng de atjar met 3 eetlepels vocht, sjalotje en sambal. Laat de sperziebonen afkoelen. Verhit een wok en bak het vlees al roerend bruin en gaar. Meng de sausmix met 3 deciliter koud water en breng het al roerend aan de kook. Laat het op laag vuur 1 minuut doorkoken. Serveer de babi pangang met de groenten en saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pangang met sperziebonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven