Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Pangang 2 recept
Babi Pangang 2 recept

Babi Pangang 2


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng knoflook, sherry, vijfkruidenpoeder en ketjap en marineer hierin gedurende 2 uur het vlees.
Leg het vlees op het rooster van een braadslee waarin een bodempje water zit en zet het 45 minuten in een oven van 220 graden Celcius.
Zet de grill aan en en laat het vlees op het rooster aan beide zijden bruin worden.
Snijd het vlees in plakjes, vermeng het vocht uit de braadslee met de hoisinsaus, leg het vlees op een serveerschaal en giet de saus erover.
Lekker bij nasi goreng en gesauteerde groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pangang 2 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven