Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Pangang 1 recept
Babi Pangang 1 recept

Babi Pangang 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de speklapjes in met sambal, knoflook en nootmuskaat.
Plaats in een voorverwarmde oven van 200 graden celsius gedurende 40 minuten en halverwege omkeren.
Neem uit de oven en snijd in 1/2 cm reepjes na het afkoelen.
Giet de atjar af en leg het op de bodem van een vuurvaste schaal. Plaats hierop het gesneden spek.
Maak de saus:
Doe ketchup, djahe, chilisaus en 3 eetlepels water in een steelpan. Blijf roeren en als de saus iets is ingedikt, kunt u deze over het vlees gieten.
Dit gerecht kan heel goed opgewarmd worden in de magnetron gedurende 3 minuten op 600 Watt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi pangang 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi Pangang 1 heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Klinkt erg goed, ga het zeker een keer maken!
    Bezoeker gaf dit recept op 27 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven