Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi ketjap toemis recept
Babi ketjap toemis recept

Babi ketjap toemis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui en knoflook fijn snijden en in olie licht aan fruiten. Vervolgens spek erbij doen. Wanneer het spek gaar is (na ongeveer 15 minuten), voeg je de sambal eraan toe. Ook de fijngesneden rawit, laos en 1 kopje water toevoegen en roeren. Voeg vervolgens de gula djawa, pete bonen, ketjap, trassi eraan toevoegen en roeren. Vervolgens 1,5 uur laten smoren. Heerlijk met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi ketjap toemis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven