Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi ketjap recept
Babi ketjap recept

Babi ketjap


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met wat zout.
Bak het rondom bruin in de olie.
Meng uien, knoflook en gember tot een glad mengsel en bak het even mee met het vlees.
Voeg dan de ketjap en de suiker toe.

Als je azijn gebruikt kan je dit ook toevoegen.
Als je citroensap gebruikt, dan pas op het laatst toevoegen.
Laat sudderen tot het vlees gaar is.
Afhankelijk van de gaartijd van het vlees kan je wat water toevoegen, wanneer er te weinig vocht in de pan over blijft.

Serveersuggesties

Serveer met boontjes, komkommer, atjar en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven