Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi ketjap recept
Babi ketjap recept

Babi ketjap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukjes. Snipper de ui en de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en bak hierin de ui en de knoflook licht aan. Voeg het vlees toe en bak dit nog eens 7 minuten. Wrijf de lombok fijn en voeg toe. Strooi de serehpoeder en de djahé erbij. Roer goed door en bak even mee. Blus met het water, voeg de ketjap toe en breng op smaak met de vissaus. Bind de saus tot slot heel lichtjes met een beetje aardappelmeel dat je eerst oplost in een bodempje koud water.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit babi ketjap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Babi ketjap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Jammer dat je Serehpoeder gebruikt. Als je een verse serehstengel kneust en mee kookt komt de smaak veel beter tot zijn recht. M.v.g jaccor
    Jaccor gaf dit recept op 23 juni 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven