Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi Ketjap 1 recept
Babi Ketjap 1 recept

Babi Ketjap 1


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de speklapjes in stukjes. Wrijf ze in met peper, zout, nootmuskaat en de ketjap manis. Marineer gedurende 1/2 uur. Fruit in wat olie de uien, de knoflook en de trasi. Voeg dan spek plus marinade toe en laat goed gaarsmoren. Nu en dan een beetje water toevoegen om droogkoken te voorkomen. Niet teveel water, want de ketjapsmaak moet overheersen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi ketjap 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven