Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Babi boemboe tjin recept
Babi boemboe tjin recept

Babi boemboe tjin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelstenen. Pof de kemiries, snijd ze met de sjalotten en knoflook zeer fijn. Vermeng ze met alle overige kruiden en wrijf het vlees hiermee in. Bak het vlees in de olie bruin. Klop het ei met de bloem, leng het aan met de bouillon. Snijd de prei fijn en voeg deze bij het vlees en laat samen smoren tot alles bijna droog is en het vlees gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit babi boemboe tjin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven